neděle 25. září 2011

PayPal Nyní zpracování 315 milionů dolarů v platbách za den

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtC5hyx6BuM/:
Send Money, Pay Online or Set Up a Merchant Account with PayPal

Wow. PayPal vydal nové veřejné čísel v poslední době ukazují, že platební platforma zpracování obrovského množství plateb za den. PayPal tvrdí, že viděl, 3.650 dolarů na celkovém objemu plateb za sekundu ve 2. čtvrtletí 2011. Dle našich propočtů to znamená, že PayPal je zpracování zhruba 315,3 milionu amerických dolarů v platbách za den. V průměru plateb platforma je vidět více než 5 milionů transakcí denně.

PayPal jednoznačně byl klenotem v mateřské eBay rodině podniků. V minulém čtvrtletí PayPal vydal své první miliard dolarů příjmů čtvrtletí. Celkové čisté transakce o celkovém objemu (TPV) vzrostl o 34% ve srovnání se stejným obdobím loňského roku. A PayPal je ve skutečnosti blíží na eBay trzích segmentu z hlediska příjmů (což Napsal 1,6 miliardy dolarů v příjmech ve 2. čtvrtletí).

Další oblastí, kde PayPal rychle roste, je mobilní. Společnost uvedla začátkem tohoto roku, která je vidět 10000000 dolarů v mobilních transakcí za ay, a očekává, že více než 3 miliardy dolarů v mobilních TPV v letošním roce ve srovnání s 750 miliony dolary v roce 2010.

K tomu, aby číslo 315 miliony dolarů v perspektivě, rychle rostoucí spuštění náměstí (což samozřejmě nabízí in-store platby produkt) je vidět, 4 milionů dolarů v platbách za den. PayPal chce také řešit in-store platby, jakož i bude debutovat několik maloobchodních partnerství pro tuto technologii v tomto roce. Facebook a vytváří slušné množství objemu pro PayPal stejně. Mělo by být zajímavé vidět, co eBay a Facebook má v rukávu několik týdnů.

PayPal Celkový objem plateb v roce 2010 činily přibližně 18 procent celosvětového objemu poslaných e-commerce. S tím, jak že platby platforma roste, by měl tento počet zvýšit v roce 2011.


Společnost: PayPal

Žádné komentáře:

Okomentovat