neděle 25. září 2011

(Zakladatel příběhy) vypráví Eric Ries Lean Startups: "Stop, takže to nikdy linka zastávky"

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/jZqUkUpAoIk/:
Ries 5.mov

V části III Chris Dixon Zakladatel Příběhy rozhovor s Ericem Ries , Lean spuštění autor vysvětluje, jak může Toyota je "štíhlé výroby" výrobní model aplikovat na startech.

Ries říká Dixon jedna z vět Toyota používá na výrobní lince je "zastavit linku, takže linie se nikdy nezastaví." Znamená to, že "Pokud chcete mít možnost trvale se vysokou produktivitou musíte zastavit, jakmile budete mít problém s kvalitou a odstranit problémy s kvalitou, protože se hromadí a směsi ... nakonec se můžete brousit celý vývoj organizace k zastavení. "

Myslí si, že Toyota je pracovní postup je možné použít na vývoj produktů v čem on volá "nepřetržité nasazení." Týkající se koncepce vývoje softwaru Ries říká, že týmy, které si myslí, že se šetří čas tím, že vydá na měsíční plán, například, jsou ve skutečnosti tomu. Po každém rollout je nadměrné množství času stráveného hašení požárů, a to "odvádí od vaší schopnosti dělat dobrou práci pro další vydání." Ries obhájců opravit, když jeho zlomil přístup.

Níže Dixon ptá Ries-li principy Lean spuštění lze použít pro rizikový kapitál? Ries nabídky, které by to mohlo být výhodné pro investory, aby se menší, více v souladu investic ve srovnání s nabídkou méně, větší kola, ale konstatuje, že problém tohoto přístupu je "nemáme v současné době žádné objektivní data o tom, kdo dělá pokrok a kdo ne . "

Dixon uvádí, že velké nabídky předem kola hodnotu v tom smyslu, že poskytují mentální sféru, aby zakladatelé mohli soustředit na budování místo neustále starosti o fundraising.

Rozdělení je rozdíl, Ries si myslí, že "musíme vymyslet způsob, jak dát lidem, že stejný pocit psychické pohody, ale stále mají investoři a podnikatelé spolu mohli pracovat společně na vytváření některých podnět k moci pivot dřív." Všechny Až příliš často Ries řekl, zakladatelé budovat měsíce si uvědomili, bude příliš pozdě pro přepínání rychlosti.

Podívejte se na celou epizodu slyšet, aby zjistil, proč si myslí, že Ries Mark Zuckerberg definuje vizi. Také se nezapomeňte dívat epizody I a

Žádné komentáře:

Okomentovat