neděle 25. září 2011

Pokud se Motorola Android Tab úniky a je to stejně jako my ostatní, dělá na tom záleží?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zayQXaa8280/:
motorola-xoom2-600x388

Takže zřejmě existuje nový Xoom v pracích. Velké překvapení, že? Ta stará se blíží osm měsíců narozeniny a díky rychlému procesu stárnutí Android, je to asi tak relevantní, jak hledí Handspring v tomto bodě. Ale ve vší vážnosti, má někdo starat o nic víc? Ptám se, že se neplatné z Snark a sarkasmu. Myslím to vážně: Má někdo péče o Honeycomb tablets už?

Honeycomb Měl být vrah IOS. Měla stand-up, výzva mocný povinností a nakonec zabít mistra přes combo sílu multitasking a otevřenost. Ale to se nestalo především proto, že spotřebitelé se nestarají o to nesmysl. Chtějí, aby aplikace, které Honeycomb má velmi málo. Tak tady je Android tablets teď sedí na maloobchodníky koncové krytky a police, choulily, sdílení tepla z jednoho napájecího cihlové jen doufal, že někdo bude vymyslet, jak odemknout svých obrazovkách.

Zpět na mou otázku, že to není ovlivněn žádnými předsudky hanebné. Bylo to téměř za předpokladu, že Motorola by vydal nástupcem původního Xoom. Původní Xoom byl první Honeycomb tablet a měl být věrný Android Joshua a očistit spotřebitele krajiny iPad povstalců. Firmy neuvolňují výrobek, co se stane, a pak se začít připravovat na další model. Ne, oni map kurzu a to, co unikly dnes je jen detaily o další zastávkou na cestě Motorola Android.


Specifikace zvukové pěkné : 8,2 palcový HD IPS displej, 1,2 GHz CPU nejmenovaný, rychlejší RAM, Netflix HD 1080p kamera a infračervený vysílač jen v případě, že chcete masivní dálkové ovládání televizoru. Na ThisIsMyNext, to vše je v obalu, který je 9mm. To je 0,2 mm tlustší než iPad 2 je 8,8 mm tloušťka v případě, že vám záleží. ( Hat tip na Droid-Life pro obrázky )

Ale specifikace se neprodávají tablets. Většina spotřebitelů hledají jinou zkušenost, než to, co se mohou dostat na desktop nebo notebook. Aniž by to věděli, hledají trvalý novinku. Jistě, někteří spotřebitelé chtějí multitasking, někteří chtějí tweakable rozhraní, možná někteří tam dokonce chtějí tablet se sedmi homescreens a aplikace zásuvky. To je místo, kde Android tablets pojďte dál iPad však zachytí spotřebitele s mírně nového paradigmatu v přenosných počítačů, a to tak, se stylem a třídou.

Android tablet tvůrci jdou ukrást své vlastní příjmy podle následujících notebooku je čas-ctil tradici vydávání nových produktů jednou za čtvrt roku. Tento model bude nadcházející Xoom ukrást prodeje z původních Xoom Zatímco zdánlivě nabízí jen menší skříně. Dále se bude dělit Android fanboys a nakonec ředit odvolání.

Je opravdu málo známo o tom příštím Xoom tablet. Mohlo by to snad po průkopnická duchu svého předchůdce zahájení jako první Sandwich zmrzliny tablet, který by restart iPad humbuk stroje, ale pravděpodobně by zaostává znovu. Některé připomínky, budou bezpochyby plakat, že je to předčasné, kterým se výrobek irelevantní, nebo ne

Žádné komentáře:

Okomentovat