neděle 25. září 2011

Motorola je Xoom 2 tablets pár pro portrét, jak kolem 9mm

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/25/motorolas-xoom-2-tablets-pair-up-for-a-portrait-both-at-around/:
Neexistuje nic jako rodinný portrét a Xoom 2 bratři sdruženo pro letošní vánoční snímek - nebo alespoň pro anonymní tipař poslední úniku. Tyto zobrazené tablets nám lepší pohled na zadní čelí tlačítek jsme slyšeli minulý týden, které se zdají být vypínač a hlasitost rocker. Menší sourozenec sportovní stejný "Fleming" moniker jsme viděli ve včerejší obrázky , stejná 8,2 palcový displej velikosti Jak již bylo oznámeno, a zdá se, asi tak 9,3 mm tlustý jako iPhone 4. V kombinaci s To je můj další s procesory Intel, se zdá, že oba tablets jsou velmi podobné tloušťky. Kolem zpět? Několik samolepky, opět hláskovat menší tablet je krycí jméno a výlet LTE kompatibilitu.

Zajímavé je, že naše tipař nám ​​říká, že oba sdílejí břidlice codename Fleming, spolu s operačním systémem Android 3.2 dobrotou a pět megapixelů HD kamery na zadní straně, ačkoli oba prototypy jsou "buggy jako celé peklo, s častými pády a restartuje." To by mohlo znamenat, že jsme ještě nějakou dobu vidět daleko od původního Xoom nástupci, a tak teď, podívejte se na naši galerii níže, abyste mohli eyeful pro sebe.

Update: Naše tipař potvrdil LTE pro obě zařízení.

[Díky Anonymous]

Motorola je Xoom 2 tablets pár pro portrét, a to jak na úrovni přibližně 9 mm tlusté původně objevila na Engadget na ne. 25 září 2011 16:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat