sobota 10. září 2011

Autopůjčovna Tržiště Getaround dostane kolem $ 3,4 mil.

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_M_aUFLFSeo/:
Screen Shot 2011-09-09 at 5.25.03 PM

Autopůjčovna Společenství Getaround vyhlašuje 3,4 milionů amerických dolarů semeno kole dnes za účasti Netflix zakladatele Marc Randolph , powerset zakladatel Barney Pell , WordPress " Matt Mullenweg , Redpoint Ventures , generální Catalyst , Michael Arrington je Crunchfund a další.

Spoluzakladatel Sam Zaid mi říká, že investor dynamiku Getaround, který je ve stejné peer to peer carsharing prostoru jako relé jezdí , zvedl "jako gangbusters" po svém debutu a případné vítězství na TechCrunch Disrupt New York. Semeno kole skončil jako bytí silně přehnané, zvýšení téměř 3x více než původní záměr.

Zaid mi říká, že od svého uvedení května , služba přinesla na "desítky tisíc" uživatelů, a to registrací majitel vozidla přesáhly 5000 na celostátní úrovni. Podle Zaid, top vlastníků Getaround auta jsou nyní mezi 6.000 dolarů vydělal 10.000 eur za rok, a některé jsou dokonce vztahujícím se na jejich auto platby přes pronajímání svých aut. Průměrný výnos na auto v Bay Area, je 340 dolarů za měsíc.

Firma také nedávno jejich efektivní aplikace pro iPhone, které zejména umožňuje nájemce jak rezervaci a přístup k jejich Getaround auta.

Getaround je v současné době k dispozici v South Bay, East Bay a San Francisco, a Zajd mi říká, že je s pohledem upřeným Seattle a Portland jako uchazeči o případné rozšíření. Bezplatná služba monetizes tím, že 40% poplatek za transakci, která zahrnuje asistenční, pojištění a podporu.

Zaid říká, že hlavní výhodou zahájení Getaround na TechCrunch Disrupt New Yorku, bylo to, že konference validované jak spuštění a na trhu, "Je to opravdu přinesla mnoho důvěryhodnosti jak Getaround a peer to peer sdílení automobilů na trhu jako celku. Protože je to velmi nový trh, to je obrovské hodnoty. "

Poznámka: Jak bylo uvedeno výše, zakladatel TechCrunch Michael Arrington investuje do Getaround přes Crunchfund. Můžete si přečíst více o jeho investiční politiku zde .


Žádné komentáře:

Okomentovat