sobota 10. září 2011

Soudce rozhodne ve prospěch zaměstnanců, vystřelil přes Facebook poštou, objednávky je zpět do práce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/judge-rules-in-favor-of-employees-fired-over-facebook-post-orde/:
Národní pracovní vztahy nastoupí byl zvážen na roli sociálních sítí v kanceláři, určit, že zaměstnanci nemohou být vyhozen za to, co příspěvek Facebook - tak dlouho, dokud používat platformu mluvit o zlepšení jejich pracoviště. NLRB vládnoucí, oznámil ve středu, pramení z událostí minulého roku, kdy zaměstnanec na Hispanics Spojených Buffalo neziskové organizace šel na Facebooku stěžovat spolupracovník, který ji obvinil z flákání v kanceláři. Ostatní kolegové brzy přizvukoval na ženy po zdi se zabil komentáře vulgární, oživený, než cílené zaměstnanec všiml nit a hlásil se k nadřízenému. Citovat agentury politiky nulové tolerance k útokům na Cyber, šéf vypálil pět zaměstnanců, kteří se podíleli na on-line diskuzi - včetně jednoho, který pokračoval podat stížnost NLRB. Minulý týden, správní právo, soudce Arthur Amchan nakonec vydal verdikt v případě zjištění, že zaměstnanci udržel na místě hovořit o "jejich podmínek zaměstnávání," jak je uvedeno v Národní zákona o pracovních vztazích. Vzhledem k této konkrétní Facebook vlákno účastní diskuse o "pracovní výkon a počet zaměstnanců," nařídil Amchan Hispanics United znovu zaměstnanců. Rozhodnutí vůbec poprvé, že správní soudce rozhodl na Facebook související pracovní případě, když NLRB říká, že je získal "rostoucí počet poplatků souvisejících se sociální média v uplynulém roce" - tak to zřejmě nebude poslední. Můžete si přečíst rady prohlášení, v plné výši, po přestávce.

Pokračovat ve čtení soudce rozhodne ve prospěch zaměstnanců, vystřelil přes Facebook poštou, objednávky je zpět do práce

Soudce rozhodne ve prospěch zaměstnanců, vystřelil přes Facebook poštou, objednávky je zpátky do práce původně objevila na Engadget na So. 10.09.2011 08:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Forbes , CNET | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat