sobota 10. září 2011

Říká specifikace pro Mirrorless fotoaparáty Nikon

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/X7NbEqBt-6g/:
nikon-evil-mount-patent

Všechny ty skvělé děti jdou mirrorless v těchto dnech. Micro 4 / 3 fotoaparáty, jako je E-PL3 a luxusní kompakty, jako X100 začínají získání tržního podílu ve formátu zraje a lidé vidí výhody. Ale Canon a Nikon, velké soupeřící giganti fotografie, musí ještě oznámit žádné plány. Koneckonců, jejich zrcadlové bohaté DSLR linky prodat tunu. Nechtějí, aby jejich pohyb příliš brzy. Ale Nikon může být chystá odejít jako první.

Nikon Pověsti se dostala do rukou to, co si myslí, že je docela legitimní specifikace pro nadcházející Nikon mirrorless linku . Podle jejich rady, první dvě kamery nazvat V1 a J1. V1 bude vyšší-end model, s vysokým rozlišením EVF a multi-příslušenství portu. J1 bude mít vestavěný blesk místo portu. Oba budou 10,1 megapixelu a 3-palcový LCD obrazovek, a bude kompatibilní s novou řadou objektivů, systém CX.

Viděli jsme unikly obraz senzoru , a 2.7x plodin uvedených faktorů se zdá, že k práci s, ačkoli ve skutečnosti, že snímek může být tam, kde si tyto informace. Tam také byli některé zajímavé patenty za poslední rok nebo tak. Brzy tam byl mirrorless systém specced a znázorněno v průřezu , tak jsme viděli patent na nový typ motorizovaný zoom . Pravděpodobně V1 a J1 bude mít funkci nebo dvě nesdílí jejich konkurentům, a to zoom může být jedním z nich.

Lidé budou kupovat do první generace, kdy Nikon M4 / 3 systému vstupují do třetí generace, a systémy jako NEX Sony jsou stále více atraktivní? Kamery budou mluvit samy za sebe. Ani slovo o datu ještě ne.



Žádné komentáře:

Okomentovat