sobota 10. září 2011

Po zmrzlina Sandwich přijde ... Jelly Bean

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hFMFClSqUk4/:
jellysmall2

V případě, že jste ležel vzhůru noci přemýšlel, co bude následovat chutné léčbě zmrzlinou Sandwich ve sladké průvodu Google Android verzí, dovolte mi, abych nastavit svou mysl uklidnit. Podle "důvěryhodného zdroje", mluví to je můj další, že to bude Jelly Bean .

Ještě důležitější je, tento zdroj říká, že některé "převratnou věc", která se bude hit s ICS je tlačen ven Jelly Bean. To není zrovna pozitivní zpráva - ne že my jsme vlastně přesně věděli, co přijde. Na druhou stranu, musí se loď někdy, a Schmidt nedávno potvrdil , že od října do listopadu je v okně, které usilují o to.

Odstraněním několik peskier funkcí je pravděpodobně, jak se jim podařilo nehty data se tak semi-přesně, ale myslím hlavní funkce diskutovali ( sloučení tablet a mobilní větve stromu rodiny Android) budou většinou neporušený.

V závislosti na tom, co jsou dodávány s, mohlo by to tlačit k vydání buď dobré načasování, nebo velmi špatné načasování. Pokud je to přesvědčivé vydání, oni by mohli vidět pěkné narazit v prodeji na prázdniny. Na druhou stranu, každý vypadá docela jistý, že iPad 3 je na cestě přijdou lednu nebo únoru. Pokud se skvělými funkcemi od ICS mají zpoždění za to, že bude příležitost, přicházejí a odcházejí.

Budeme vědět víc, kdy Google uvolní více informací o ICS příští měsíc. Možná, že si ani odpovídat na otázky přímo o tom, co nebyla zahrnuta. Budeme-li mít příležitost, tak se ptáme.



Žádné komentáře:

Okomentovat