sobota 10. září 2011

FPV servo řízené letadlo chytne epos dovolenou záběry, dá starý rodinný videa na hanbě (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/fpv-servo-controlled-plane-grabs-epic-vacation-footage-puts-old/:
V době, kdy v zimě po válce, se Alistair Roberts zřejmě si na svou letní dovolenou mnohem heckuva lepší než zbytek z nás. Proč? Vzhledem k tomu, přinesl FPV letadlo k záznamu jeho jízda na horském kole dovolenou ve Španělsku ne. S kamerou GoPro namontovaný na servo-Powered kolébky, Alistair pilotoval letadlo pohybem hlavou a pomocí dálkového ovládání - to vše při prvním člověkem, streaming videa z kokpitu do páru brýlí. O spárování high-tech hračka s jiným GoPro na jeho otce horského kola, a stacionární kamery na zemi, Alistair byl schopen vytvořit opravdu úžasnou dovolenou, videa 1200 - 1500 ft ve vzduchu, kteří cestují po celém 20kmph (12 mph) - cesta chladnější, než kterýkoli z těch našich tatínků zaznamenán již v den. Podívejte se na video po přestávce.

[Díky, @ btudor]

Pokračovat ve čtení FPV servo řízené letadlo chytne epos dovolenou záběry, dá starý rodinný videa na hanbě (video)

FPV servo řízené letadlo chytne epos dovolenou záběry, dá starý rodinný videa na hanbě (video) původně objevila na Engadget na So. 10.09.2011 13:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Basque MTB | zdroj Vimeo | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat