sobota 10. září 2011

Smozzy úskoky T-Mobile datové tarify, přináší mobilní web přes text

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/smozzy-dodges-t-mobile-data-plans-delivers-mobile-web-over-text/:
Placení pro mobilní připojení k internetu údaje mohou být takové, přetáhněte na peněženku. Naštěstí existují Android aplikace jako Smozzy, že dostanete co nejdál od drahý vrstev, a na informační dálnici přes text - žádná data plán vyžadoval. Budete muset být členem Magenta brigády používat, a budete potřebovat neomezené zpráv plánu, ale po tom, by mělo být hladce a trochu navíc čekání. Zatím se dobře-zhodnocený aplikace je stále nosí jeho beta tag, a byl testován pouze na Nexus S a T-Mobile G2. Nedovolte, aby malé bezdrátové experimentování zastavit požívat mezera, využívat přístup k internetu. Něco nám říká, toto řešení nemusí být k dispozici na dlouho. Hit se zdrojem odkaz níže vyzkoušet SMS'd síť pro sebe.

Smozzy úskoky T-Mobile datové tarify, přináší mobilní web přes text původně objevila na Engadget na So. 10.09.2011 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ExtremeTech | zdroj Android Market | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat