sobota 10. září 2011

AT & T soubory odezvu podle DOJ, říká, že regulátoři prostě nechápu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/atandt-files-response-to-doj-suit-says-regulators-just-dont-unde/:
AT & T & T
Není žádným tajemstvím ani překvapením, že AT & T není spokojena s DOJ o rozhodnutí, aby se pokusila zablokovat jeho sloučení s T-Mobile . Ale vydávají veřejná prohlášení je jedna věc, oficiálně podání dokumentů u soudu je jiná. Ma Bell podal 25-stránkový dokument tvrdí, že ministerstvo spravedlnosti tvrzení představuje nepochopení trhu a odvolává konkurenci "inovativní zbohatlíků", jako MetroPCS a US Cellular . AT & T právníci podotknout, že T-Mo, v současné době čtvrtým největším poskytovatelem, již ztrácí zákazníky let a je to německé mateřské společnosti nesmí být sklon investovat mnohem zlepšení. Naproti tomu, AT & T strávil třicet miliard dolar v průběhu posledních dvou let zvýšit kvalitu a kapacitu sítě, přesto se snaží držet krok s poptávkou. Nemůžeme říci, že argumenty, aniž by platnost, ale vláda je strach z trhu dominují tři společnosti jen málo pobídek k inovacím a snížení cen se rovněž zdá opodstatněný. No, paráda oficiálně rozjede 21. září, kdy americký okresní soud jednání začít.

AT & T soubory odezvu podle DOJ, říká, že regulátoři jen nechápu, původně objevila na Engadget na So. 10.09.2011 12:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Přidružení Tisk | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat