sobota 10. září 2011

AT & T reaguje na soud ministerstvu spravedlnosti: T-Mobile se zabývají přínosem pro spotřebitele

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/24RNPfzU6Y8/att-files-predictable-response-to-t-mobile-merger-lawsuit.ars:

Jak jsem slíbil, AT & T společně s T-Mobile a Deutsche Telekom, která podala své reakci na minulý týden soud blokuje jeho navrhované spojení s T-Mobile. Ministerstvo spravedlnosti podle své obavy z omezení hospodářské soutěže, ale AT & T "rázně soutěže" ty předpoklady, argumentovat, spojení je ve skutečnosti "dobré pro spotřebitele."

AT & T oznámila, že plánuje získat T-Mobile od německé mateřské společnosti Deutsche Telekom za 39 dolarů miliarda v březnu. Není překvapením, že obchod upozornil na senátní antimonopolní komise, se senátor Al Franken (D-MN) volat dohoda " unfixable . " AT & T kontroval tvrzením, T-Mobile není významný konkurent, a neměl přesvědčivé portfolio pokročilých bezdrátových zařízení. Fúze by měla efektivně zlepšovat síť AT & T, aniž by odstranění konkurence na trhu, uvedla firma.

Bylo tam hodně skepticismu o argumentech AT & T, včetně ze strany ministerstvu spravedlnosti. Minulý týden podal žalobu zablokovat fúzi s odvoláním na porušení antimonopolního práva. "AT & T odstranění T-Mobile jako nezávislý, levný soupeř by odstranil významnou konkurenční silou na trhu," ministerstvu spravedlnosti uvedl ve své stížnosti.

AT & T se staví proti tomuto pohledu, což naznačuje, že ministerstvu spravedlnosti nemá žádný důkaz, že je to pravda. Ve skutečnosti, firmy tvrdí oficiální odpověď, řešení je ve skutečnosti přínosem pro spotřebitele.

"Nová síť bude více než součet jeho částí: v důsledku technické efektivity povolena transakce bude kombinovaná kapacita nového podniku podstatně vyšší, než to, co obě společnosti mohly dělat samostatně," tvrdí odpověď podala v pátek u federálního soudu. "To znamená zvýšení výkonu, vyšší kvality služeb, méně klesl hovory a nižší ceny pro spotřebitele, než bez spojení. Spíše než podstatné snížení konkurence, kombinované firmy ohlašovat silnější konkurenci již zářivě konkurenčním trhu."

AT & T a ministerstvu spravedlnosti bude mít svůj první soudní síni setkání příští měsíc ve Washingtonu, DC.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat