sobota 10. září 2011

Nové Mediaroom klienty, aby Microsoft tv platformy všude v letošním roce

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/new-mediaroom-clients-to-bring-microsofts-tv-platform-everywher/:
Windows Media Center pomocí Mediaroom 2,0
Dnů od vázána na tradiční televizi sledovat své oblíbené pořady je stále méně a méně sen - alespoň Mediaroom 2,0 uživatelům, jako ti, kteří souhlasí s AT & T U-verse. Nebylo dokonce celý rok , protože majitelé Xbox 360 jako první mohli zahájit U-Verse blade se dívat na televizi, ale to bylo asi devět měsíců, kdy jsme poprvé slyšel zvěsti o Mediaroom klientů pro Windows Media Center (aka Monako) by Silverlight (aka Taos) a Windows Mobile (aka Řím) spatří světlo světa. Poslední příspěvek v blogu William Zhang, zaměstnanec společnosti Microsoft potvrzuje, říká krycí jména Kromě toho, že nám důvod domnívat se, těch, kteří využívají Mediaroom 2,0 software může ještě uskutečnit tři obrazovky sen do konce roku 2011 po všem.

Nové Mediaroom klienty, aby Microsoft tv platformy všude v tomto roce původně objevila na Engadget na Pá. 09.9.2011 23:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Na digitální životní styl | zdroj MSDN Mediaroom blog | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat