sobota 10. září 2011

V bitvě "Tweet" ochranné známky, žaluje Twittad Twitter

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YpZaqmhzWTg/:
tweety

Možná si pamatujete, že již v červenci 2009, Twitter udělal velký smrad o vývojářům používat termín "tweet" v jejich aplikace Twitter. Kupodivu, zatímco Twitter již dlouho snaží zaregistrovat "tweet" ochranné známky ve Spojených státech, se zatím nepodařilo i přes úsilí hlavně proto, že jedna nebo více třetích stran pro vývojáře (y), ve skutečnosti je porazit na úder do - úspěšně - podání přihlášky na ochranné známky obsahují slovo "tweety".

Nyní, Twitter se stěhoval do Sue jeden z těch vývojářů, on-line reklamy služby Twittad (viz spuštění pokrytí ), v pokusu zrušit jeho registraci "Ať se vaše Ad Seznamte se tweety" ochranné známky.

Ve stížnosti , který je zakotven níže, Twitter tvrdí, takto:

Tato akce vychází ze zápisu ochranné známky "Ať se vaše AD SETKÁNÍ tweety" od Twittad, LLC ("Twittad" nebo "žalovaná strana") v souvislosti s on-line reklamní služby pro použití na Twitter. Žalovaného LET Vaše reklama SETKÁNÍ tweety registraci nespravedlivě těžit z rozšířené sdružením spotřebitelské veřejnosti značky tweet s Twitter, a hrozí zablokovat Twitter od registrace a oprávněné použití vlastní značky.

Ve skutečnosti se zdá, že Žalovaná použila LET Vaše reklama SETKÁNÍ tweety pouze jako obecný výraz se odkazovat reklamu v souvislosti s Twitter sám, a jako takový není schopen slouží jako ochranné známky, čímž se registrační téma zrušení z tohoto důvodu. Případně, pokud obžalovaný schopen stanovit použití LET Vaše reklama SETKÁNÍ tweety jako známku, registrace je podmíněno zrušením na základě již existující práva Twitter v tweet značky.

Proto, Twitter hledá zrušení je Twittad LET Vaše reklama SETKÁNÍ tweety zápisu ochranné známky podle Lanham zákona 15 USC § 1052 (d), § 1064 a § 1119.

Twittad původně podala přihlášku ochranné známky dne 2. července 2008. Z jejich webu:

Kontaktoval jsem Twittad, ale neslyšel ještě nevrátil. Twitter komentáře:

"Twitter organický růst vzal mnoho forem, včetně rozšířené, slovník zdokumentované sdružení Slovo" Tweet "pomocí Twitter. Je v nejlepším zájmu našich uživatelů a vývojářů pro význam "Tweet" má být zachována, aby nedošlo k záměně, a proto se zaměřujeme na ochranu jeho význam. "

Slovník zdokumentované, opravdu, ptáte se? Jo !

V odpovědi na dotaz ze strany NyDailyNews.com již v březnu 2011, Twittad zakladatel James Eliason připustil, že Twitter se vyjádřila "znepokojení" nad Ať Tvůj

Žádné komentáře:

Okomentovat