sobota 10. září 2011

Insert Coin: Teagueduino nepájené elektronickou desku

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/insert-coin-teagueduino-solderless-electronic-board/:
V Insert mince, se podíváme na novou vzrušující tech projekt, který vyžaduje finanční prostředky před tím, než mohou zasáhnout výroby. Pokud se chcete na hřišti projekt, prosím pošlete nám tip s "mince Insert" jako předmět.


Viděli jsme platforma Arduino dělali nějakou velmi, velmi cool věci . Můžete si vybrat jednu z těchto neuvěřitelně všestranný chytrostí za hodně pod 100 dolarů , čímž se dostalo na dosah celou škálu moderních hardwarových vývojářů. Ale tak jednoduché, jak to může být použít pro technicky nakloněn, je tu stále dost programování nutné, a budete pravděpodobně potřebovat znát cestu kolem pájka stejně. Teagueduino si klade za cíl zjednodušit proces, který nahradí zastrašování kód s jednoduchým drop-down menu, které můžete upravovat v reálném čase, takže máte okamžitou zpětnou vazbu, jak si upravit do "kódu" ruční práce. Druhou část skládačky je představenstvo Teagueduino sám, který obsahuje modul snap-umožnil vstupy a výstupy (ano, to znamená, že můžete nechat prstů tavení pájky pro profesionály).

Hardware / software duo nejprve dělal vzhled letos na jaře, ale prostě vyskočila na Kickstarter, což znamená, že by mohlo být Teagueduino dělat jeho cestu k projektu DIY u vás v nepříliš vzdálené budoucnosti. Bohužel to není levná záležitost - budete muset dát do zástavy 160 dolarů, aby se plně smontované sestavy, zatímco 260 dolarů navíc přidává I / O terminály. Teagueduino se blíží půli cesty své 22000dolar finanční cíle o 27 dnů, které zbývají jít, a pokud vše půjde podle plánu, měli byste mít sadu do listopadu. Skok přes přestávku přehled s designéry.

Pokračovat ve čtení Insert Coin: Teagueduino nepájené elektronickou desku

Insert Coin: Teagueduino nepájené elektronická deska původně objevila na Engadget na so. 10.09.2011 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Kickstarter | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat