sobota 10. září 2011

mLogic mDock bloky vybrat MacBook porty a rozšíření dalších, opouští nás mBaffled

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/mlogic-mdock-blocks-select-macbook-ports-while-extending-others/:

Pokud jste se snaží udělat si jméno pro sebe v neuvěřitelně přeplněné přenosném paměťovém prostoru, můžete inovovat a vytvořit něco úplně úžasné , nebo můžete udělat. MDock z mLogic je externí pevný disk, port Extender a port oken vše v jednom drahé rakve, jako komora nezdaří. 219 dolarů vám bude čisté věčného odpočinku na 500 giga dat, zatímco 299 amerických dolarů UPS ante pro celý terabyte. Plus, s párem front-čelí USB porty, můžete přidat třetí strany, přenosné úložiště křupan pro méně než suma ve výši 50 dolarů. Pokud jste dosud shromáždili, je určen pro mDock mMacbook profesionály, ale také iMac na zed mBack (kupodivu ne iBack), jež se známými Apple Desktop chuť na mysli. Že varianta je o něco cenově dostupnější, se ceny od 169 dolarů za 1 TB na 349 dolarů za 3 TB, ale budete zřeknout dok-jako USB hub a konektor pro sluchátka. Není slovo o tom, kdy očekávají, že tato život-měnící zařízení v obchodech, ale nikdy to není příliš brzy na to oprášit mChair iChair a park se na 5. Ave.

mLogic mDock bloky vybrat MacBook porty a rozšíření dalších, nás nechává mBaffled původně objevila na Engadget na So. 10.09.2011 09:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj SlashGear | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat