sobota 10. září 2011

Vědci vybudování WiFi Hunter-Killer drone a volat to Skynet ... Viene Tormenta!

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/09/10/scientists-build-wifi-hunter-killer-drone-and-call-it-skynet/:
Člověk by si myslel vědci by zakázat určité názvy jejich vynálezů - nebudete brát vážně, pokud váš superpočítač byl nazýván HAL 9000 , WOPR nebo by Proteus IV vás? No, tým z Stevens Institute of Technology , je neposlouchá, protože je to rozvoj letecké drone a volat to Skynet. Box Linux, upnutý k Parrot AR Drone , může letět v dosahu domácí bezdrátové síti, a to elektronicky útok ze vzduchu. Zatímco internet pouze útoků lze vysledovat do určité míry, drone útoky jsou těžko odhalit, až bude příliš pozdě - byste museli chytit při činu a honit ho s dlouhou rukojetí vidle, nebo tak něco. Tým pracuje na zdokonalení technologií, aby bylo levnější než 600 dolarů je v současné době stojí, a radí, že lidé přitvrzení své domácí bezdrátové zabezpečení. Doporučujeme se zastaví tlačí nás stále blíže k Robopocalypse.

Vědci vybudování WiFi Hunter-Killer drone a volat to Skynet ... Viene Tormenta! původně objevila na Engadget na so. 10.09.2011 05:58:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Crave | zdroj Skynet papíru (PDF) | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat