pondělí 18. července 2011

Dámské World Cup Soccer konečné skóre Twitter Nový rekord s 7196 tweety za sekundu

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/EpNXFoRQKr4/:

Po epickém běh, americké ženské fotbalové družstvo podlehlo v Japonsku dnes ve finále turnaje žen Světového poháru. A pokud jste dávat pozor na své stream Twitter dnes, můžete vidět příliv tweety o hře, která skončila v penaltovém rozstřelu. Twitter jen tweeted , že svět žen finálovém zápase zaznamenal nový rekord 7196 tweety za sekundu. Dokonce i americký prezident Barack Obama se zapojil do Tweeting o hře. A od Tweet "dnešní konec Paraguay / Brazílie je nyní druhá hra s TPS 7666."

Světový pohár mužů fotbalového turnaje loni dosáhla rekordních angažmá na Twitteru v té době. Pro základě srovnání světě v uplynulém roce Pánské poháru označil největší období trvalého aktivity pro událost v provozu na historii, s více než 2.000 tweety za sekundu (TPS) v průběhu posledních 15 minut zápasu, a 3.051 tweety za sekundu, když Španělsko vstřelil svůj vítězný gól ve finálovém zápase.

Samozřejmě, Twitter, který jen otočil pět let, se výrazně zvýšil v uplynulém roce, a to zejména na mezinárodních trzích. V květnu jsme viděli Twitter vidět výraznější vrchol v tweety za sekundu, po oznámení o smrti Usámy bin Ládina. Událost dosáhl maxima 5106 tweety za sekundu.

Pokud jde o minulých událostí, Super Bowl 2011 viděl TPS 4064 a rekordní byl Silvestr 2010 v Japonsku, která zasáhla 6939 TPS na svém vrcholu. V den, kdy japonské zemětřesení a tsunami v březnu 5530 dosáhl Twitter použití TPS. A během Royal Wedding v Anglii v dubnu, Twitter dosáhl vrcholu 3966 TPS.

Minulý týden, Twitter oznámil, že jeho uživatelé sdílejí 350 miliard položek za den a 600.000 uživatelů jsou přihlášení do služby každý den.


Žádné komentáře:

Okomentovat