pondělí 18. července 2011

Sonos S3 / Přehrát: 3 all-in-One reproduktorový systém se objeví na Amazonu za $ 300, dostane trhla post-nejrychleji

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/sonos-s3-play-3-all-in-one-speaker-system-pops-up-at-amazon-fo/:
Sonos S3 / Přehrát: 3 all-in-One reproduktorový systém se objeví na Amazonu za $ 300, dostane trhla post-nejrychleji
Sonos se ukázal být docela šprýmaře v zacházení se Sonos S3 (nebo je to pro přehrávání: 3). Bezdrátová All-in-One reproduktorový systém dělal jeho první vzhled u tajných FCC začátkem tohoto měsíce, ale dal jen málo ve způsobu detailů, a teď je to vyskočilo v (zbořeno), Amazon pre-order stránku. Tato nejnovější zdvih opony nám nedal mnohem dál, ale aspoň teď máme cenu - $ 300 - a potvrzení toho, že reproduktorový systém je opravdu houpací "trio řidičů a zesilovačů," jak jsme dříve spekulovalo . Konkrétně to má jeden výškový reproduktor, dva středy, basy a jeden radiátor na palubě. Amazon uvádí systému PLAY3US1BLK, nás vede k přesvědčení, že jsme se také přímo v předpokladu, že S3 přijde v tradiční černé a bílé. V tuto chvíli nemáme žádné potvrzení datem odeslání, ale můžete se vsadit, budeme čert aby to vzal, když si cestu Sonos nakonec rozhodne vzdát se detaily.

[Díky, Charlie]

Sonos S3 / Přehrát: 3 all-in-One reproduktorový systém se objeví na Amazonu za $ 300, dostane se strhl po haste původně objevila na Engadget na po. 18 červenec 2011 04:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Amazonka | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat