pondělí 18. července 2011

Inhabitat na týden v zeleném: solární Supertrees, vodík závodní auta a LED, zdobené boty

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/inhabitats-week-in-green-solar-powered-supertrees-hydrogen-ra/:
Horkým letním sluncem vyvolal planoucí pokroku v oblasti solární energie, tento týden oznámila, že Inhabitat úroda neuvěřitelné solární Supertrees naklíčené na zahradě v Singapuru v Bay konzervatoř. Také jsme viděli plavat návrháři plány pro řadu nádherných ne. sběru leknín ostrovů , a když už mluvíme o květiny, jsme se dozvěděli, že vědci se zabývají chovem chladu odolné Super včely , které vydrží roztoče a nemoci. Skotsko z vln i když představila novou generaci Oyster 800 vlnu energetických plodin, a japonský premiér signalizoval zásadní změnu, jak on volal po úplné odstranění jaderných elektráren.

Několik měst se pár kroků od auta kultury tento týden španělském městě nabízí obyvatelům život tramvaj prochází výměnou za jejich auta a JetBlue zahájila řadu pochybných 4 dolary lety vyrovnat uzavření dálnice 405 v Los Angeles. Také jsme se podívali na ekologické technologie zahájila NASA brzy zaniklé raketoplánu program, a viděli jsme, odhalení první na světě student-postavený závodní vodíku .

Další zprávy se podíval do budoucnosti spotřební tech, jak jsme počítali se našich šesti nejžádanějších zelené aktualizace pro telefon 5 a viděli jsme Jawbone spustit app-Powered náramek , který podporuje zdravý životní styl. LED technologie také svítí naše životy jako Philips vyjel krásný nový druh světelné tapety a Chanel kopl své nejnovější módní přehlídku s řadou LED-zdobené boty . V neposlední řadě, jsme spatřili řadu magnetické stavebnice , které pomáhají rodinám honduraské, a tento týden gadget expert a zakladatel Engadget Peter Rojas uzavřeli Zeptejte Tech Geek sloup s pohledem na šesti velkých způsoby, jak nabíjet gadgets pomocí obnovitelných zdrojů energie . Pokud jste žízní po více, nenechte si ujít Petra příspěvků na doladění vašeho notebooku pro úsporu energie , porážet upír energie kanalizace a recyklaci staré kabely a nabíječky !

Inhabitat na týden v zeleném: solární Supertrees, vodík závodní auta a LED-zdobené boty originall

Žádné komentáře:

Okomentovat