pondělí 18. července 2011

V DNA je sociální Google?

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/222hUce877A/:

Poznámka redakce: Tento příspěvek je host napsal Tom Anderson , bývalý prezident, zakladatel a první přítel na MySpace. Nyní můžete najít Tom na Facebook , Twitter a Google +

Google je algoritmus, řízený společností. "PageRank" (pojmenoval sám Larry Page) byl "zakládající algoritmu" v Google, který jej dal vynikající výsledky hledání, a nakonec vedl k Google "vítězství" Hledat války na počátku 2000s. Algoritmus se stále vyvíjí, ve skutečnosti je to Google nejdůležitější práce, a některými účty, obsahuje více než 500 milionů proměnných a 2 miliardy podmínek plnit své kouzlo. Může společnost tak zamilovaný do výkonu algoritmů a strojového učení, které uživateli umožňují převzít kontrolu? To by mohlo být přesnější způsob, jak zvýšit otázku lidé pořád ptají. Je "sociální" v DNA Google?

Miluji pomocí G +, natolik, že se bojím, že Google se chystá udělat chybný krok, a zničit služby. Konkrétně mám strach, že Google se bude předpokládat, algoritmus sám je to, co je potřeba ke snížení "šumu" v poměru G + krmení. Několik Google inženýři zaslali veřejně, že jsou práce na tento algoritmus. Byl jsem dělat své názory v komentářích známý několik týdnů, doufat, že zachytí ucho Google inženýrů, ale teď, že je těžší získat jejich pozornost, jako jeden hlas v deset milionů , jsem myslel, že to lépe po něco většího.

Jednou z klíčových otázek, které rozhodnou o osudu a povaze G + je, zda Google podporuje algoritmický přístup přes uživatele-kontrolované přístup k potoku. Facebook (téměř counterintuitively) je ten, který dává přednost algoritmický přístup av současné době je to jedna z určujících rozdíly mezi Facebook a G +. Jako obvykle, Mike Elgan nehty tohle. Jak Elgan nedávno napsal: "Facebook se zabývá informacemi přetížení pomocí tajného algoritmu posoudit kvalitu vztahů, pak se tajně blokuje většinu aktualizací u přátel" A: "Google + se zabývá informacemi přetížení tím, že vás, uživatele, skutečné kontroly. "Alespoň, že to, co dělá G + právě teď. Je to bude to tak i zůstane? A v zákulisí V současné době je G + inženýři pracují více na jejich třídění algoritmu nebo funkce, které by dále zvýšilo kontrolu uživatelů krmiva?

Kvůli způsobu, jakým své příspěvky, články a mém působení na Google + byly interpretovány, lidé se zdají být překvapeni, když se učí miluji Facebook, stejně jako G +. Já jsem fandila Zuckerberg & Co, stejně jako já na Google. Chci vidět výraznější sítě daří. Nemyslím si, že sociální sítě jsou hrou s nulovým součtem. Mám podezření, že lidé věří, že sociální sítě je "vítěz bere vše" usilovat, protože mylně předpokládat, že lidé "odešel na MySpace Facebook." Facebook nezabil, Myspace, MySpace "spáchal sebevraždu," přes neustálé korupce. (Nebo co to stojí, já sám patřím do této skupiny mismanagers a já nechci obviňovat každý jednotlivec, problémy byly hrozné. Vysvětlím ti to někde jinde, někdy.) Stejně tak, MySpace ne "zabít Friendster "Friendster, měl svůj vlastní soubor problémů. Kdyby byl opraven, tak věřím, MySpace a Facebook by prospívalo, jak různé typy sociálních sítí. (Ve skutečnosti, Friendster v podstatě by bylo "Facebook", skutečné jméno sítě, zaměřené na reálné vztahy pro efektivní komunikaci.)

Každopádně, i L

Žádné komentáře:

Okomentovat