pondělí 18. července 2011

Zapnutý: komplikovala bezel

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/switched-on-the-bedeviled-bezel/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Zapnutý , sloupek o spotřebních technologií.

Jednou z mála pocty, že Palm Pre věnována Palm Pilot byl gesto oblasti samostatné části displeje obličeje pod displejem používá ohání stejně jako pilot oddělený prostor věnován zadávání Graffiti tahy. Bohužel (jako Graffiti před tím), gesto oblast byla jedním z nejméně intuitivní aspekty Pre operaci a HP se vzdaluje od toho, jak vyžaduje navigační prvek. Na zařízení TouchPad , je gesto oblasti byly zrušeny ve prospěch iPad-jako spodní tlačítko.

HP ale není úplně ignoroval rámeček na touchpadu. Uživatelé mohou ještě přejeďte příchozí z rámu jako alternativní způsob, jak vychovávat své karty názor. Opravdu, v roce 2011, vypadá to, že téměř každý se s přejeďte na rámeček kolem displeje dotykové obrazovky. Za prvé, společnost RIM představila příchozí bezel ohání jako hlavní navigační prvek na scénáře pro aktivaci menu, které vychovávají aplikace na startu, a vlastní webOS podobné aplikace přepnutí. Microsoft ukázal, jak příchozí bezel ohání bude součástí navigace pro zařízení s dotykovou obrazovkou ve Windows 8. A MeeGo také používá rámeček příchozí výpad jako rozhraní uživatele keystone prvek na chytré telefony ...

Pokračovat ve čtení zapnuto: komplikovala bezel

Zapnutý: komplikovala bezel původně objevila na Engadget na ne. 17 červenec 2011 17:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat