pondělí 18. července 2011

Přesun kupuje interaktivní nástroj pro vytváření profilu SocialBios

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_EjTYoWQAgU/:

On-line realitní společnost Přesun dnes ráno oznámila, že získala SocialBios , který je popsán jako sociální hledání startu i svoji nabídku mi připomíná více služeb likes Follr , About.me a Flavors.me .

SocialBios v podstatě umožňuje jednotlivcům i společnosti, k vytvoření jednotného společenským centrem pro své internetové profily pomocí interaktivní "O nás" stránky, které mohou návštěvníci najít sdílené připojení na Facebook, LinkedIn, Twitter, Foursquare, atd.

Podmínky dohody nebyly zveřejněny.

K nastěhování, získání SocialBios znamená lepší přístup k sociálním službám, může nabídnout realitních odborníků prostřednictvím své rozsáhlé síti a on-line trhu.

V tiskové zprávě, která zní asi takto:

Krok bude využívat platformu SocialBios a talent vyvíjet produkty, které spojují lidi s realitních odborníků na základě společné prvky jejich on-a offline sociálních sítí.

V rámci akvizice, SocialBios zakladatel Ernie Graham a spoluzakladateli Ira McMahon a Andrew Van Tassel připojilo vývojový tým společnosti Move, kde bývalý zamíří nahoru Posun sociální produktovou strategii a rozvoj týmu.

Graham bude spolupracovat s Přesun na povolení a broker zákazníků pro rozvoj sociální grafů strategie ", které jim umožňuje větší spojení mezi jejich agenti a makléři se spotřebiteli.

Úřad SocialBios a tým bude mít sídlo v Denveru, Colorado, a její webové stránky, produkty a značky se vyrábí a je k dispozici na realitních odborníků.



Žádné komentáře:

Okomentovat