pondělí 18. července 2011

Bomb-čichání krystalů může zachránit nás od jaderného Armagedonu, čajové lístky souhlasí

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/bomb-sniffing-crystals-may-save-us-from-nuclear-armageddon-tea/:
Bál se, že jaderný útok by mohl zničit všechny americké civilizace? Ty nemusí být, protože vědecká komunita křišťálové koule křišťálové koule říká, že může zachránit lidstvo. Minulý týden ministerstvo energetiky obdržel 900.000 dolarů grant Fisk University a Wake Forest, kde výzkumníci byli zaneprázdněni zkoumání protiteroristických schopností krystalů jodidu stroncia. Jakmile oživený s europium, tyto krystaly se mimořádně dobrou práci, a navazuje tak na analýzu záření, tým z Fisk a další národní laboratoře v poslední době objevil. Ceny zůstávají nejkrásnějších výhledů na překážku rozmístění materiálů na letištích nebo státních hranicích, ale soothsaying vědci prohlašují, že je to jen otázka času, než si vytvořit způsob, jak vyrábět větší množství krystalické za dostupnou cenu. Jediné, co slečna Cleo vidí, je lesknoucí tiskovou zprávu, v těsné blízkosti, post-break budoucnosti.

Pokračovat ve čtení Bomb-sniffingu krystalů může zachránit nás od jaderného Armagedonu, čajové lístky souhlasí

Bomb-čichání krystalů může zachránit nás od jaderného Armagedonu, souhlasíte čajových lístků původně objevila na Engadget na po. 18 červenec 2011 08:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat