pondělí 18. července 2011

Vokle obrací Video Conferencing platforma do zářezu s nahráváním a kapitole-Style přehrávání

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/7ddB51L8gqk/:

Vokle , živé video vysílání platformy, uzavřené kolo osiva finančních prostředků v dubnu v čele s Tech pobřeží Angels, Sierra Andělé a Grammy nominovaný zpěvák. Jak jsme psali v dubnu , po spuštění umožňuje komukoliv live stream videa, vysílání to virtuální prostor diváků - radnice stylu. Ale na rozdíl od Ustream nebo GoToMeeting, Vokle je hodnota tvrzení je, že vysílání může žít textové a video na otázky z publika, takže přihlížející měli možnost skutečně tvar oblouku směrem a obsahu.

Vokle sám o sobě není cíl stránky, každý je vysílání jedné rovině a mají být přidány do blogů uživatelů, webové stránky, a tak dále. Uživatelské rozhraní nabízí čelí poměrně jednoduchý nákres video chat, kde ti sledovat vysílání v reálném čase je možné podat zpětnou vazbu a interakci s jednoduchým chatu, zatímco vysílání je možné využít různých Curation a editační nástroje. Stvořitel je také přiřadit role pomoc při moderování akcí, včetně videa a vzdálený třídiče co-hosts.

Je to šikovný malý platformu, skvělé pro vytváření značkové události, a vidím, že je velmi užitečné při konkursech, politická jednání radnice, konference, atd., ale je to už nějaký chybí základní rysy. Nyní, zdá se, konečně Vokle odstranění rozdílů, které oznámil, že jeho uživatelé budou mít nyní přístup k videozáznamům z každé události vytvořené na platformě (do budoucna). Deset až dvacet minut po každém případě uzavřel, bude nahrávání videa automaticky aktualizovány tak, aby se objeví na události uživatelů a série stránky Vokle, nebo na umístění uživatele vložené video.

A co víc, nahrávky umožňuje divákům přeskočte na konkrétní otázky (tzv. "kapitol"), požádal v živé akci, takže prohlížení zaznamenaného videa více podobný sledování DVD než VHS. Vokle automaticky změní na každou otázku přijatá host, ať už textové nebo video, do stopy na video časové ose (která je považována za malý kruh) pod videem. Ne na rozdíl od vestavěné komentáře SoundCloud se v jeho průběhu uspořádání .

Tak, jako uživatel klikne na nové video, mohou uživatelé zobrazit seriálu na téma video v ruce, a nyní mohou procházet, co je v podstatě obsah zobrazit "kapitoly" a "Questions", které jsou nejzajímavější pro diváka.

S jedním kliknutím, vznášet se nad diváky, že kruh, na kterém místě budou mít možnost výbuchu se odkaz na konkrétní otázku na Facebook nebo Twitter, které bude odkaz na konkrétní segment záznamu. Takže, pokud uživatel vloží živé akce na jejich stránkách, po skončení akce, bude to kód pro automatickou aktualizaci později se všemi kapitolami a sdílení funkcí, a každý živé vysílání se automaticky zapne v záznamu, takže není žádný Funkce uživatelé musí vyžádat podle potřeby.

Vokle má spoustu rostoucí zbývá udělat, a je třeba, aby se ujistil, že je budování životaschopné podnikatelské a ne něco, co je jen elegantní sadu funkcí videa. Je to přidal pár nedílnou vylepšení svých produktů, a má velký potenciál, ale stále existují mil, zejména za to, že Google může jednoduše přidat "hospůdky", jeho cloudu videokonference platformu, která je součástí Google + a tech průmyslu reflexivně prohlásit ho za vítěze ve skupině video.

Takže je toho víc jít, ale Vokle - je bez reklam a obsahující live chat, možnost přidat video a text otázky v reálném čase, mobilní aplikace a dotazování - je zaděláno na velmi dobrý začátek.

Pro více informací o nové funkce Vokle je, podívejte se na video níže:

Žádné komentáře:

Okomentovat