pondělí 18. července 2011

CNN začíná streaming 24 hodin 'Zprávy' a on-line na iPhone

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/cnn-starts-streaming-24-hours-of-news-online-and-on-your-iphon/:
CNN Stream
Stále snaží poškrábat, že svědění odešel pomalu mizí z dramatu Casey Anthony? No, dobrá zpráva kiddies, CNN ukazuje jeho 24-hodinová Novinky hadice přímo na váš obličej na malé, co jsme chtěli zavolat na internetu. OG kabelové zpravodajské sítě je konečně vrací do boje streaming (die-hard -Blitz hlavy mohou pamatovat trochu službu CNN potrubí) a nabízí živé vysílání CNN a HLN, on-line a prostřednictvím aplikace IOS. Bohužel, stejně jako HBO Jdi , musíte mít předplatné placené televize prostřednictvím AT & T, Comcast, Cox, DISH Network, Suddenlink nebo Verizon přístup toků. V tuto chvíli je Android uživatelé vlevo venku v zimě, ale to je v pořádku, fanoušci dezert-themed jména OS můžete stáhnout v Al Jazeera angličtině zdarma.

Pokračovat ve čtení CNN začíná streaming 24 hodin on-line "zpravodajství" a na vašem iPhone

CNN začíná streaming 24 hodin 'Zprávy' a on-line na iPhone původně objevila na Engadget na po. 18 červenec 2011 12:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat