pondělí 18. července 2011

Spotify se spojí s Chevy oznámit zve, není integrace

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/17/spotify-teams-up-with-chevy-to-announce-invites-not-integration/:
Spotify se spojí s Chevy oznámit zve, není integrace
Stále čeká na to Spotify pozvat ? Pokud jste se bokem o získání nějaké Chevy Sonic barvy spam, můžete zádrhel další jízdenku v pozvánce tombole: automobilka nedávno prohlásila, že Spotify je "bez automobilového reklamního partnera." Co je to pro vás znamená? Chevrolet , je rozdává Spotify zve na první 150.000 lidí požadovat informace o připravované Chevy Sonic. Automobilový Firma dále vlastní troubení rohu a chlubí se, že pouhá zmínka o svých automobilů v zemi bezpočet a rockové písně způsobilé pro partnerství. Může to být začátek krásného, ​​přehrávání hudby, přátelství? Určitě by se vysmívají generace Spotify s podporou Chevys. Hit přestávka na oficiální tiskovou zprávu, a vyvolávat nějaké dohady o své vlastní.

Pokračovat ve čtení Spotify se spojí s Chevy oznámit zve, není integrace

Spotify se spojí s Chevy oznámit zve, není integrace původně objevila na Engadget na ne. 17 červenec 2011 18:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog | zdroj Chevrolet Sonic (Facebook) | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat