pondělí 18. července 2011

Asus aktualizace Xtion Pro pohybové čidlo, dělá to dokonce více, jako Kinect

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/asus-updates-xtion-pro-motion-sensor-makes-it-even-more-like-ki/:
Vzpomeňte si na Xtion Pro a Wavi Xtion senzory pohybu, které Asus předváděl na CES? No, rychlý posun vpřed šest měsíců a už neexistuje aktualizovaný model na trhu: Windows a Linux kompatibilní Xtion Pro Live. Nová verze doplňuje původní IR a hloubka snímače s Kinect-jako VGA webová kamera a dvojice mikrofonů, a zároveň zvedání do zákona, kterým se výrazně un-Kinect-jako 175 eur (asi 300). Že cenovka nebude nás posunout náš obývací stěny asi v dohledné době, zejména proto, Kinect je již oficiálně míří na PC . Nicméně, to je ve skutečnosti jde: Pro živé vydání je určen především na pomoc vývojářům navrhnout lepší hry a aplikace pro více orientovaná na spotřebitele, ale dosud nezveřejněné Wavi. Jakmile se vývoj hry, která odměňuje než trestá nás k tanci, jako Tina Turner, budeme tam.

[Díky, TheLostSwede]

Asus aktualizace Xtion Pro pohybové čidlo, dělá to dokonce více, jako Kinect původně objevila na Engadget na po. 18 červenec 2011 11:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink VR-Zone | zdroj AsusWorld [italský] | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat