pondělí 18. července 2011

Versetta iPad případech slibují formě a způsobem, přinést něco jiného

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/versetta-ipad-cases-promise-form-and-fashion-deliver-something/:
Versetta iPad případech slibují formě a způsobem, přinést něco jiného
Když jsme se poprvé dostali vítr linky Versetta ze iPad třímající totes, byli jsme okamžitě zaujalo. Kabelky a případy, které poskytují formou a způsobem říkáte? No, my si navíc dvě sekundy přejděte na minulé tiskové zprávě a nachází - k našemu překvapení - peak-a-boo bag představoval výše. Nyní je jasně Versetta vzít některé svobody se v anglickém jazyce zde - jeho tašky jsou Paříž, Texas, než Paříž, Francie - ale my jsme přesto dojem nový přístup k ukládání vašich iOS desky. Firmy tlačí dvě samostatné linky pro sáčky - jednu pro profesionály a jednu pro ženy, které oběd - což vám umožní přístup k iPad, porty a všechny, aniž by se z jeho případu. Jasně, jsou více než QVC LV, ale pokud jste do poklopů, může vás vzít tašku na zdroj níže uvedeném odkazu. Plné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Versetta iPad případech slibují formě a způsobem, přinést něco jiného

Versetta iPad případech slibují formě a způsobem, přinést něco jiného původně objevila na Engadget na po. 18 červenec 2011 05:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Versetta | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat