pondělí 18. července 2011

Amazon valí z učebnice nájemné za Kindle, slibuje slevy až 80 procent

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/amazon-rolls-out-textbook-rentals-for-kindle-promises-discounts/:
Studenti si mohou již ušetřit pár babek, které se rozhodly pro digitální verze učebnice na pevná vazba, a oni mohou nyní ušetřit ještě více se svolením Amazon, pokud nejsou příliš v úmyslu zavěšení na knihu poté, co skončíte s tím. Firma právě oznámila učebnice nájemné za Kindle, která slibuje nabídnout studentům možnost ušetřit "až o 80 procent" z katalogové ceny těch často drahé učebnice. , Že slevy se liší v závislosti na dobu pronájmu - který může být kdekoli 30 - 360 dnů - a možnost je již k dispozici na "desítky tisíc" z učebnic z řady vydavatelů, včetně John Wiley & Sons, Elsevier a Taylor & Francis. A co víc, můžete si také jisti, že všechny vaše poznámky budou uloženy i po pronájmu vypršela a je přístupná kdykoliv na Kindle internetových stránkách (nebo v knize sám, pokud byste se rozhodli pronajmout jej znovu na Old Time je saké). Tisková zpráva je po přestávce.

Pokračovat ve čtení Amazon valí z učebnice nájemné za Kindle, slibuje slevy až 80 procent

Amazon valí z učebnice nájemné za Kindle, slibuje slevu až 80 procent původně objevila na Engadget na po. 18 červenec 2011 11:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Amazonka | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat