sobota 9. července 2011

Týden v Apple: Piráti proti iTunes Match, ještě více pověstí iPhone

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_0HEMWTPQJo/week-in-apple-pirates-versus-itunes-match-yet-more-iphone-rumors.ars:

Bylo to krátké dovolené týden v USA, ale byli jsme pořád v jedné rovině s novým iPhone a iPad pověsti. Ars také kopal do některých právních otázek, které mohou být spojené s iTunes a hudebním pirátství zápas, a my jsme diskutovali přesně, kolik času uživatelé iPhone tráví hraním her za měsíc. Pokud potřebujete dohnat, tady je Roundup:

WSJ: další iPhone bude "tenčí a lehčí" než iPhone 4 : Zdroje pro Wall Street tvrdí, věstníku, že Apple je next-gen iPhone bude mít "tenčí a lehčí," form factor, a že Apple by mohl chtít za 25 milionů zařízení od jednoho dodavatele.

Zeptejte Ars: iTunes bude zápas používán honit hudební piráty? : Spousta lidí se zeptat, jestli registraci do iTunes zápas mohl odhalit sporné zdrojem jejich kopie Village People je "Cruisin." Apple bude používat iTunes zápas Seřadit pirátů z těch, které skutečně platí pro jejich hudbu? Apple nebude říkat, ale právní odborníci nevěří, že budou.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat