sobota 9. července 2011

Turtle Beach Xbox Chat adaptér dostane do rukou, na léčbu, obdivuhodně untethers upovídaná hráče

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/turtle-beach-xbox-chat-adapter-gets-the-hands-on-treatment-admi/:
Turtle Beach Xbox Chat Adapter
Zpět na E3, Turtle Beach představila svůj drátů zbavit Xbox 360 Bluetooth adaptér Chat svázaný s jeho XP500 headset (re-badged PX5 ), ale tam byly žádné účty, jak dongle provedena. To se nyní změnilo díky Joystiq , kteří dostali své štěstí, rukavice bez prstů na jedné z deseti prototypů. Spoiler: Jsou to opravdu těší malý kluk. Kvalita hlasu byla hlášena jako "vynikající" a zařízení snadno spárování se sluchátky s mikrofonem. Není nepříjemné nabíjení je nutný kabel buď jako XBA šťávy z regulátoru, ale jen čas ukáže, jak to dopad životnost baterie. Velkou vtípek kritiky bylo zjištěno, že jeho jediné tlačítko, které funguje jako vypnutí zvuku / párování a zapnutí / vypnutí, byl často zabýval náhodou - samozřejmě není ideální pro newb odpad-mluvit. Jistě, to není úplně hladký jako Tritton je oficiální vykopávky, ale Xbox fanoušci by určitě měli být krmena asi brzy mít možnosti příkopu ty chat kabely pro dobro.

Turtle Beach Xbox Chat adaptér dostane do rukou, na léčbu, obdivuhodně untethers upovídaná hráči původně objevila na Engadget na pá. 08.07.2011 21:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Joystiq | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat