sobota 9. července 2011

Elektronická Okamžitá kamery alespoň dostane "elektronické" a "kamera" části vpravo (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/electronic-instant-camera-at-least-gets-the-electronic-and-ca/:
Je těžké představit si v této době okamžitého uspokojení elektronické, ale trpělivost býval ctnost, a sedět v klidu po dobu tří minut, nebo tak, Magic Box tisku až image naší podoby pravděpodobně nemělo vypadat jako všichni, že velká část fuška. Niklas Roy, která dala světu řadu robotických záclon v loňském roce, nabízí se pravděpodobně mistitled elektronické kamerou okamžiku, návrat k té době, která vyžaduje jeho předmětů sedět, jak tiskne jejich černobílý obraz na přijetí dokumentu. Vzhledem ke své mizerné vnitřní paměti (1 kB), je možné fotoaparát pamatovat pouze jeden řádek v době, dumping předchozí, jak zachycuje další. Možná můžete využít čas potřebný dostat se přes záběr na malé sebereflexi - nebo si můžete jen dívat na video YouTube, jako ten po přestávce.

Pokračovat ve čtení elektronických Instant kamery alespoň dostane "elektronické" a "kamera" části vpravo (video)

Elektronická Okamžitá kamery alespoň dostane "elektronické" a "kamera" části vpravo (video) původně objevila na Engadget na So. 09.07.2011 01:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Niklas Roy | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat