sobota 9. července 2011

Kinect hack slibuje budete nosit květinové sukně, a se vám bude líbit (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/kinect-hack-promises-youll-wear-flowery-skirts-and-youll-like/:
Nestyď se: Kdo z vás nemá rád útočit na své matky a snaží skříň na šaty a její Paisley velurové teplákové soupravy? To je více či méně myšlenka Virtual Šatna, Kinect hack, který proniká do tajné vzrušení vkrádá do budoárech ostatních lidí. Na rozdíl od některých jiných nákupních hacky jsme viděli, že aplikace přesahuje jen povalovat na 2D kusy, ale používá 3D modely tak, aby položky, plíseň na vaše končetiny, se stíny a vrásky ve virtuálním látky měnící se při uhladit pro kameru. To vše je zásluhou speciální fyzikální engine, zatímco aplikace sám byl napsán v C # spolu s nástroji společnosti Microsoft XNA. Arbuzz, skupina, která to zdálo se, říká, že projekt je stále ještě nedokončené, ale můžeme vidět i to, se používá k úlevě od těch, kteří jsou alergičtí na nákupních center. Do té doby, budete prostě muset spokojit se díval na ten druhý práce sukni ke kolenům.

Pokračovat ve čtení Kinect hack slibuje budete nosit květinové sukně, a se vám bude líbit (video)

Kinect hack slibuje budete nosit květinové sukně, a se vám bude líbit (video) původně objevila na Engadget na pá. 08.7.2011 23:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hack den | zdroj Arbuzz | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat