sobota 9. července 2011

Eric Schmidt Na Měření Google + má úspěch

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AWcVqB4Tgvk/:

Ve svém projevu na tiskové konferenci ve čtvrtek v Allen & Co konferenci v Sun Valley, Idaho, bývalý CEO Google a nyní předseda představenstva Eric Schmidt dal 70 minut hovořit s relativně málo reportérům, že se zde o různých aktuálních problémech Google, včetně těch aktuálních otázek Google, spuštění Google + .

Na otázku reportéra, jak se bude měřit úspěch Google + Schmidt odpověděl, platně, "No to bylo se za týden!", Než se na to říct, že největší značka jeho úspěchu byla skutečnost, že "nekonečné množství lidí je nešťastný, protože nemají jejich pozvání. "On později pokračoval říkat, že množství lidí, kteří pozvání, ale nebylo dovnitř kvůli vysoké poptávce je největší problém služba čelila. "My jsme si ho prohlíží v pondělí," řekl.

Schmidt také zřejmě těší, že lidé zřejmě pochopili, že Google + byl jiný, než Facebook.

"Kruhy se zvlášť dobře hodí do seznamu kontaktů budete mít v telefonu, máme trochu odlišný pohled na soukromí. Snažili jsme se vytvořit systém, který můžete použít pro vztahy v průběhu času. Lidé, kteří postavili Internet nedostal stabilní verze identity, musíte identity, v tom smyslu, že jste člověk, to je, kdo jste Toto jsou vaši přátelé a tak dále ... problém na internetu není nedostatek Facebook, problém na internetu je nedostatek identity. "

Na otázku novinářů, zda Google plánuje nakonec vyplnit Google + s jinými produkty, Schmidt odpověděl: "Jo, a je tu hodně jde," říká, že podnikového účetnictví a reklamy očekávané, za předpokladu, že Google + stále roste. "Testujeme věci, a když to funguje jsme hodně větší důraz na to," řekl.

Při stisku odhalit, kolik lidí bylo součástí Google + beta současné době Schmidt odpověděl: "Já nevím, ale je to hodně."

Obrázek: Esthr


Žádné komentáře:

Okomentovat