sobota 9. července 2011

Moderní klasika Limbo přichází do PS3, Steam

Zajímavé novinky na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/M1Uv9AR8eIU/modern-classic-limbo-coming-to-ps3-on-july-19-steam-on-august-2.ars:

Limbo je jednoduše jednou z nejlepších her ​​se dostat z Xbox Live Arcade. Už jsme mluvili o hře do hloubky , a my jsme dokonce měli rozhovor o tom, co znamená konec, se vstupem z naší komunity . One-z-za-druhu reprodukce také dostal pryč během našeho Dětská hra jízdy v loňském roce .

Špatnou zprávou je, že hra byla výhradně pro Xbox 360. Dobrou zprávou je, že exkluzivita je téměř u konce.

"Byl to rok, co Limbo původně zahájen, a to rok byl neuvěřitelný čas pro každého Playdead," Playdead spoluzakladatel Dino Patti napsala na blogu PlayStation . "My jsme dostali zpětnou vazbu od mnoha lidí po celém světě, a je to úžasné slyšet o zkušenostech lidí se s hrou."

On také dal oficiální datum vydání pro PlayStation 3 verze: 19. července ve Spojených státech av červenci 20 pro Evropu. Ostatní kraje budou oznámeny brzy. On také škádlil další překvapení, že tým bude sdílet v blízké budoucnosti.

Jen v případě, že nejste fanoušek konzolí, hra přichází i na páru 2. srpna, po celém světě .

To je úžasná hra, a já jsem rád, že více lidí může hrát. Jsem si jistý, že lidé budou stále stěžují, že není, o kterých se Android nebo Linux nainstalovat, ale přesto ... To je docela dobrý.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat