sobota 9. července 2011

Verizon tlačí Thunderbolt poslední aktualizace: řeší problémy restart, ničí volné Mobile HotSpot

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/verizon-pushes-latest-thunderbolt-update-solves-reboot-issues/:
Nejednají jako Verizon ani vás varovat : Thunderbolt pro majitele, kteří vidí dostupné aktualizace softwaru, vyskočí na svém telefonu dnes večer, budou umístěny přímo mezi rockem a tyčící se balvan. Proč? Na jedné straně Froyo OTA update slibuje NIX náhodné restartování , zlepšuje jejich připojení a upevnění Bluetooth Discovery režim pop-up oken. Na druhé straně se přidá porci bloatware (V CAST hudby, videa a V CAST My Verizon) a také zabíjet chtíče hodný bez Mobile HotSpot funkce. Ne jako dopravce, nikdy neřekl, že by to mělo být jinak přijde začátku července, ale je to určitě jde o vybírání si jedu tady. Pokud váš T-šroub se zdá být po hučení v pohodě, měli jsme asi vyhnout nutkání k aktualizaci na nejnovější verzi. Pokud je to restartu jak mluvíme, ale ... štěstí, že tahání spoušť.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Verizon tlačí Thunderbolt poslední aktualizace: řeší problémy restart, ničí volné Mobile HotSpot původně objevila na Engadget na So. 09.7.2011 02:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Android policie | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat