sobota 9. července 2011

Nyní můžete používat LinkedIn Abyste zůstali až do dnešního dne Kdo Začíná Obsazeno (a vystřelil)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YMDnHnt9JnI/:

Dnes, LinkedIn přešel Myspace , aby se stala druhou největší sociální síť LinkedIn ve Spojených státech zaznamenala nárůst v provozu, protože to šlo veřejné května a dosáhl rekordní výši 33,9 milionu unikátních návštěvníků v červnu.

S využitím profesionální sociální sítě nadále růst, Roger Lee , spoluzakladatel PaperG , vybudoval super malé službu, výstižně, změnu zaměstnání Notifier . Jak jste možná uhodli, Lee je služba vám umožní sledovat a přijímat oznámení, pokud jeden z vašich kontaktů LinkedIn pracovních míst změny.

Jako takový, služba umožňuje uživatelům mít přehled o "osoby zájmu", ať už při spuštění zakladatelé, manažeři, zjistit, kdy se vzdát, se zastřeným, nebo jsou-acui najal. Služba bude pravděpodobně vhodné, aby business-to-business začínající firmy a firmy, které prodávají své výrobky do jiné podniky, protože jim umožňuje zjistit, kdy jsou nabízeny jejich spojenci, nebo se přestěhovat do rozhodování roli, například. Je to také snadný způsob, jak zůstat až do dnešního dne si profesionální sítě a Blahopřejeme své přátele a kontakty pro Popadla tu práci, že jste měli vaše oči.

Lee používal LinkedIn API k vytvoření webu, ale není spojen s LinkedIn jakýmkoliv způsobem, i když říká, že on byl kontaktován pracovníky LinkedIn, kteří projevili zájem v dané lokalitě.

Samozřejmě, že ne každý aktualizace jejich LinkedIn profil bezprostředně po změně úlohy, a to zejména pro ty, kteří byli pustit, a tam je obecně nějaká prodleva mezi změnu zaměstnání a odpovídající aktualizaci na LinkedIn, ale je to stále nejrychlejší způsob, jak zjistit o kariéře vašich kontaktů pohyby.

Pomocí webu je snadné a rychlé nastavení je: Uživatel jednoduše zadat svůj e-mailové adresy dostávat upozornění, zvolit, které LinkedIn spojení, které chcete sledovat, a Bada Bing, Bada Boom, jste připraveni sledovat.

Přestože změnu zaměstnání Notifier jen zahájila před několika dny, místo je již více než 300.000 sledování profilů a pokračuje přidat swaths profilů každý den. Ačkoli Lee nebyl schopen mi dobrý rozpis využití Analytics ještě ne, on přece říkal, že na místě se již stala populární mezi obchodní začínající a vedení odbyt, personalisty, a nijak překvapivě, LinkedIn zaměstnanců.

Lee řekl, že už požádal, LinkedIn, jestli by měla zájem chodit do práce pro ně, ale nemá v úmyslu kauci PaperG. ( Probrali jsme PaperG zpět v srpnu .) Zatím oznámení jsou k dispozici pouze prostřednictvím e-mailu, ale v závislosti na počátku zpětné vazby od uživatelů a poptávkou může Lee přidat další oznámení kanály jako dopravní zvyšuje.

Je to skvělý nástroj, a to dává TechCrunch spisovatele Dalším způsobem, jak mít přehled o všech vás vzestupně mobilní profesionály tam, tak zpátky do práce. Vzhledem k tomu, že budeme sledovat.

Update: Zdá se, že podobnou službu se vztahuje i dnes Boston.com , že je jako změnu zaměstnání Notifier, ale pro zaměstnavatele. Firma se jmenuje Řidítka (jako je software dělají), a funkce se nazývá Radar, který "se snaží zjistit, že talent, než talent aktivně se hledá

Žádné komentáře:

Okomentovat