sobota 9. července 2011

Raketoplán je cesta finále bude zahrnovat recyklaci moči do sportovního nápoje, crafting veselý značka

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/space-shuttles-final-voyage-will-include-recycling-urine-into-s/:
Jen proto, že raketoplán Atlantis je na své poslední misi , to neznamená, že NASA dojdou cool experimentů . Jeho poslední příklad? Lesklý stříbrný bag - vědomě inspirována "obleky" od sci-fi Franka Herberta classic, Dune - to změní astronaut moč do pitné vody. Je to už udělal, říkáte? Jistě, ale dříve tech spoléhal na elektřinu: drahocenným zbožím na palubě Mezinárodní vesmírné stanice. Předat osmóza Bag nevyžaduje žádné vnější zdroj energie, se spoléhat na, uhodli jste, dopředu osmózy k výrobě čisté, filtrované vody. A nejen to, ale výsledná voda mísí s cukrovou řešení, které by elektrolytu bohaté sportovní nápoj. Na Zemi tento proces trvá čtyři až šest hodin, ale astronauti Atlantis bude testovat svou životaschopnost ve vesmíru na konci své mise. Pro rozsáhlé demonstrace na planetě, podívejte se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Raketoplán finále cesta bude zahrnovat recyklaci moči do sportovního nápoje, crafting veselý značka

Raketoplán je cesta finále bude zahrnovat recyklaci moči do sportovního nápoje, crafting veselý značka původně objevila na Engadget na pá. 08.07.2011 18:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink DVICE | zdroj Kabelové | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat