sobota 9. července 2011

Neříkejte PivotPlz: PicPlz se točil pryč jako smíšené Media Labs připravuje jejich další zboží

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/L7l7_BDcTuE/:

Když Kombinovaná technika Labs zvýšil 5000000dolar kole v listopadu minulého roku, se zvedl docela dost obočí. Koneckonců, jsou to peníze z Andreessen Horowitz, VC firma, která couval Instagram . Abychom byli spravedliví, se opírají Instagram když to bylo ještě známé jako Burbn - před tím, než se stalo , co se nyní masivně populární mobilní sdílení fotografií app. Přesto však není pochyb, že Kombinovaná technika Labs PicPlz produkt byl přímý konkurent. Andreessen Horowitz a sousedil s nimi, zatímco Instagram našel další investory .

Ale jak Sarah uvedeno v té době , Andreessen to sázka nebyla tolik proti Instagram, jak to bylo sázka na smíšené Media Lab zakladatele Dalton Caldwell . Caldwell, který předtím založil imeem, byl řekl, že má širokou vizi pro společnost za sdílení fotografií. PicPlz byl jen první produkt využít to, co oni vytvořili. A když dosáhl mírného úspěchu, ale neviděl úspěch Instagram je z hlediska uživatelů . A teď Kombinovaná technika Labs se přesunula na své další produkt, jsme se naučili.

Konkrétně se PicPlz se točil pryč jako oddělená společnost, která bude provozovat Ali Aydar , bývalý manažer na Napster, imeem, a ano, Mixed Media Labs. Měli jsme slyšeli několik týdnů, že PicPlz byl nakupovala kolem pro potenciální peníze obchodů jako smíšené Media Labs snažil se soustředit na to, co bude dál. Ale nakonec se rozhodli, že prostě spin off PicPlz jako samostatná společnost při zachování některých vlastnictví.

Dosaženo na komentář, Caldwell potvrdil PicPlz spin-off, ale odmítl diskutovat o řešení dalšího za vyjádření jeho vzrušení o tom, co jeho tým pracuje na dalším.

Takže to, co je smíšený Media Labs pracuje na dalším? Všichni víme jistě je, že inline s počátečním cílem širokého myšlenky v APP prostoru. Konkrétně jsme také slyšeli, že tam bude velký důraz na obchodní model, od prvního dne, na rozdíl od PicPlz.

Mezitím se PicPlz žít dál jako služba, ale Caldwell a zbytek Kombinovaná technika Labs tým se nebude účastnit žádné další.

Odklon od PicPlz přichází v zajímavý čas v mobilním prostoru pro sdílení fotografií. Zatímco Instagram nadále získává uživatelé rychle, další hráči jako cesta a barvy připravují další produkty. Cesta nedávno představila svůj první "společné" - bederní / Dr. Dre žargon pro "postranní projekt" - S . Barva Labs, mezitím se říká, že připravuje zcela novou aplikaci po Barva nedokázal pochopit tak, jak doufali.

Žádné komentáře:

Okomentovat