pátek 18. února 2011

Sony Ericsson Xperia vypukne bílá Play, dělá to exkluzivní O2 ve Velké Británii (update: k dispozici za několik týdnů)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/sony-ericsson-breaks-out-white-xperia-play-makes-it-an-o2-exclu/:
Budeme se přiznat, jsme viděli, Sony Ericsson execs bliká bílé Xperia Hrát mobilních telefonů během společnosti MWC 2011 tisková konference , ale kupodivu nikdo z těch, dělal jejich cestu k demo oblastí. Nyní jsme se konečně dostali sami některé plně konkretizovat tisk snímků, spolu se zprávou, že O2 bude jediným dopravcem na tento smartphone alabastrové her ve Velké Británii. Ostatní trhy ještě oznámit dostupnost bílé Xperia Play, ale budete vědět víc, hned jak my. Přeskočit kolem přestávce vidět, jak se přední část vypadá.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Aktualizace: O2 je jen naznačil , že Xperia Hra vyjde ve Velké Británii kolem nebo před počátkem března. Ne dlouho jít, kolega Britů!

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson Xperia vypukne bílá Play, dělá to exkluzivní O2 ve Velké Británii (update: k dispozici za několik týdnů)

Sony Ericsson Xperia vypukne bílá Play, dělá to exkluzivní O2 ve Velké Británii (update: k dispozici za několik týdnů), původně objevila na Engadget na pá. 18 únor 2011 10:34:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje @ O2 (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat