pátek 18. února 2011

Austrálie je Jetstar Airways se školení koly mimo IPAD pronájem program, chce tablet 'na každé letadlo'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/australias-jetstar-airways-takes-the-training-wheels-off-ipad-r/:
Zde je rychlý a snadný způsob, jak uniknout průměrnosti těch malých low-res LCD zakotven v sedadle před vámi: Slap o 10 australských dolarů a upgrade na IPAD dobroty IPS za dobu vašeho Jetstar Airways letu. Tato možnost pronájmu je k dispozici na australské letecké společnosti letenky od června , ale pouze v podobě pilotních (vložit vlastní vtipy zde), a zpětná vazba byla dobrá dost pro firmu, aby to celé loďstvo-politika. "Filmy, hudba, časopisy, knihy a hry" budou všichni přijdou předem, takže by neměl starosti o nutnosti vysolit další lov kolem obsahu. Licenční dohody se očekává, že budou dokončeny brzy, s nájemní program válcování v plné letos v dubnu.

Austrálie je Jetstar Airways se školení koly mimo IPAD pronájem program, chce tablet 'na každé letadlo' původně objevila na Engadget na pá. 18 únor 2011 05:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW , CrunchGear | zdroje Australský Business Traveller | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat