pátek 18. února 2011

Spojeným státům se dostává Národní vysokorychlostní Mapa, najde hodně z jeho národa nemá širokopásmové

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/united-states-gets-a-national-broadband-map-finds-much-of-its-n/:
FCC pro Obamovu administrativu byl velmi horlivý zdůraznit skutečnost, že mnoho Američanů dnes ještě nejsou na koni informační superdálnice , mise povědomí-šíření, který byl moderní trochu víc včera se zavedením Národní vysokorychlostní mapy. Většinou práci Národní telekomunikační a informační administrace, to 200 milionů amerických dolarů Projekt poskytuje širokopásmové datové pro tisíce poskytovatelů s více než 25 milionů vyhledávání záznamů - všichni který může být zobrazena v mapě formě, uspořádané podle typu připojení, nebo stáhnout v plné výši počítače. API jsou k dispozici pro zájemce o remixovat / pomocí NBM jinde, zatímco informace jsou aktualizace slíbil každých šest měsíců. Pokud jde o obsah map ', jsme stále svědky neuspokojivě široké pruhy širokopásmového připojení-volné krajině, ale předpokládáme, že první krok k upevnění problém přiznat máte jedno.

Spojeným státům se dostává Národní vysokorychlostní Mapa, najde hodně z jeho národa nemá širokopásmové původně objevila na Engadget na pá. 18 únor 2011 08:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink New York Times , spínaný | zdroje Národní vysokorychlostní Mapa | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat