pátek 18. února 2011

HP CEO říká, že společnost bere 'příliš dlouho dostat na trh' s inovacemi, jsme bezvýhradně souhlasit

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/hp-ceo-says-company-is-taking-too-long-to-get-to-market-with-i/:
Leo Apotheker, HP nástupce nechvalně Mark Hurd, který se posadil na kus řeči s Wall Street Journal nedávno, a zatímco většina z toho je neškodné corporate-hovoří - "musíme střílet do našich inovačních motor" - tam bylo jednu kotaci vzbudil náš zájem. Nový šéf se domnívá, HP potřebuje dostat své produkty na trh rychleji, byla zamítnuta Sam Palmisano je návrh , že společnost HP ztratil svou inovativní dotykové a trvat na tom, že jeho společnost slabost byla v jen ne dostat ven, aby výrobky pultech dost rychle. Samozřejmě, mohli byste říct, že to je chyba HP se opakuje znovu spuštění svého nového WebOS zařízení - TouchPad , před 3 a Veer - žádný z nich se očekává, že dorazí dříve, než letos na jaře. Nicméně, být spravedlivý ke Apotheker, že je stále ještě relativně nové pro práci a tato slova z něj by mohlo signalizovat změnu k lepšímu v budoucnosti výrobní cykly. Celý rozhovor u zdroje.

HP CEO říká, že společnost bere 'příliš dlouho dostat na trh' s inovacemi, jsme bezvýhradně souhlasí s tím původně objevila na Engadget na Pá. 18 únor 2011 06:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat