pátek 18. února 2011

Imagination Technologies představila Series 6 PowerVR GPU - sliby desktop ráže grafiku v mobilních zařízeních

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/imagination-technologies-unveils-series-6-powervr-gpus-promis/:
Imagination Technologies nemusí být známé jméno, ale oni vytvořili PowerVR GPU , které jsou zlatým standardem v oblasti mobilních grafických a jsou součástí SoC ARM najdete v mobilních zařízeních, jako je iPhone 4 , Galaxy S , a Droid 2 . Ani jeden se usnout na vavřínech, společnost představila své nové čipy PowerVR Series 6 - laskavě známý jak 'Rogue' - to jsou 20 až 100 krát silnější, než jeho předchozí ruční nabídky. To je pravda, budou tyto GPU mají stejný výkon jako dnešní stolní počítače, zatímco potřebovat pouze milliwatt šťávy dodat tvář-tavení grafika - úlovek je, že tento kousek černé magie nebude ukazovat v zařízení za několik let . Hádej, budeme prostě muset spokojit Series 5 žetonů - stejně jako čtyřjádrové zvíře nachází v Sony NGP a nadcházející OMAP 5 platformy - jejich cestu do vybrat smartphony "ve lhůtě tří měsíců." slibuje firma, která se bude dělat Buďte stále, naše herní srdce.

Imagination Technologies představila Series 6 PowerVR GPU - sliby desktop ráže grafiku v mobilních zařízeních původně objevila na Engadget na Pá. 18 únor 2011 01:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Pocket hře , Linux zařízení | zdroje Imagination Technologies | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat