pátek 18. února 2011

Zeptejte se Engadget: co nejtenčí, nejlehčí, nejelegantnější 17-palcový notebook?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/ask-engadget-whats-the-thinnest-lightest-sleekest-17-inch-la/:
Víme, že máte otázky, a pokud jste dost odvahy, aby požádala svět o odpovědi, zde je výstup, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget otázkou je, k nám přijede z Šimon, který se zjevně touží po nejlepší z obou světů. Pokud hledáte zaslat dotaz své vlastní, napište nám na linku zeptat [at]] Engadget [dawt com.
"Těším se nahradit můj 17-palcový MacBook Pro je vybaven. Hledám 17-palcový ultrapřenosných notebooků, nebo tak blízko, jak se můžu dostat na: jedna. Key lehké, tenké, dobrá výdrž baterie, displej s vysokým rozlišením, bez kolo hořet, není hlučný ventilátor a není vyloupit banku. Díky! "
Zdá se, jako kdyby Mac / PC není problém, takže jsme za předpokladu, že všichni jsou na stole. Vzhledem k tomu, že odchází 17-palcový MBP, co ještě tam může srovnávat s ohledem na potřeby? Nějaké návrhy, z 17-palcový notebook majitelé tam? Jít dál, odpověď daleko v komentářích níže - máte čas (a obrazovka nemovitostí) do náhradní.

Zeptejte se Engadget: je to nejtenčí, nejlehčí, nejelegantnější 17-palcový notebook? Co se původně objevila na Engadget na pá. 18 únor 2011 02:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat