pátek 18. února 2011

Audi začne volat jeho automobilovou širokopásmové plány 'Audi připojit,' partnerům s Alcatel pro LTE internet

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/audi-starts-calling-its-vehicular-broadband-plans-audi-connect/:
Audi měl velkolepé plány na připojeném auto za let nyní , a je v současné době hledá pro upgrade na LTE , ale nejprve je čas zabývat se nejdůležitější uvažování - marketing věci efektivně. Za tímto účelem, Audi sjednocuje její infotainment iniciativy pod značkou Audi Connect, tak to bude naprosto jasné, jak můžete pasák vaše jízda s tech, když jdete do obchodní zastoupení Audi. To znamená, že pokud nemáte již Audi Connect, protože tvrdí, že společnost je již v A8, A7 a A6. Tyto tři automobily může v současné době přidat volitelný UMTS modem pro online aplikace, ale Audi je také práce s Alcatel-Lucent, aby rychleji LTE konektivitu do roku 2014. Očekávejte aktualizaci softwaru dříve, než to: letos v létě, Audi doufá, že pro přidání žít provozní údaje a ovládat hlasovými příkazy sadu služeb Google stejně. Více podrobností na našich zdroj odkazů.

Audi začne volat jeho automobilovou širokopásmové plány 'Audi připojit,' partnerům s Alcatel pro LTE internet původně objevila na Engadget na Pá. 18 únor 2011 04:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Zelené auto Kongres | zdroje Audi , Alcatel-Lucent | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat