pátek 18. února 2011

Apple tvrdí, olovo v oblasti mobilních tržeb App Store, ale jeho podíl se zmenšuje rychle

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/apple-maintains-lead-in-mobile-app-store-revenues-but-its-share/:
Růst. Nemusíte být Gordon Gekko uznat, že exponenciální růst tržeb je značka jak silného průmyslu a na individuální úrovni, zdravé účastník v něm. Kudos proto musí být rozdány na všechna čtyři nejlepší app obchodech na celém světě, protože každý z nich vynaložily jeho celkových příjmů o více než 130 procent mezi lety 2009 a 2010. Zajímavé je, že Apple růst jeví zpomaluje jako App Store začíná dosažení bodu nasycení na smartphony, zatímco Nokia Ovi Store a Google Android Market kvetl během roku 2010 o násobky 7,2 a 8,6 krát jejich velikost 2009. Apple podíl na vrcholu má scvrklý jako důsledek, což je trend, který vypadá pravděpodobně pokračovat, když 7 Telefon je burza a Ovi Store jsou Windows melded do jednoho prostřednictvím tohoto roku a dále .

Apple tvrdí, olovo v obchodě mobilních tržeb app, ale jeho podíl se zmenšuje rychle původně objevila na Engadget na Pá. 18 únor 2011 07:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vše o Symbian | zdroje CNET | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat