pátek 18. února 2011

Zelená energie nahradí fosilní paliva do roku 2050, pokud opravdu chcete

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/green-energy-will-replace-fossil-fuels-by-2050-if-you-really-rea/:
Roku 2050 je to, co v roce 2000 byl až po futuristické myslitelé jako Walt Disney a Arthur C. Clarke. Je to nový rok, že vše se změní: roboti budou předčí nám na hřiště, budou počítače přelstít nám ve věcech rozumu, a pitomci nikdy nebude sám znovu. Je to také rok, že 100 procent zelené energie bude možné podle banda neo-maxi zoomdweebies ze Stanford a University of California-Davis. To je pravda, za 40 let bychom mohli být loučení k fosilním palivům ve prospěch obnovitelných zdrojů jako solární a větrné energie. Největší výzvou k dosažení cíle, říkají vědci, není spojená se základní technologie nebo ekonomiku požaduje, aby palivo změny, spíše je to, zda jsme pozemšťané mají kolektivní vůle a politická vynalézavost, aby se to stalo. Zajímavé ... Podíváme se na toto tvrzení, hned jak jsme skončili s naším Nero si hrát a říkat všem našim přátelům o tomto amaaazing příběhu jsme si přečetl v National Enquirer.

Zelená energie nahradí fosilní paliva do roku 2050, pokud opravdu chcete původně objevila na Engadget na pá. 18 únor 2011 08:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink GreenCarReports | zdroje Stanford Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat