pátek 18. února 2011

Americké ministerstvo spravedlnosti a Federální hledá do nového Apple předplatné politiky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/us-justice-department-and-ftc-looking-into-apples-new-subscript/:
Apple představila svůj nový obchod odběry cca na počátku tohoto týdne se slušné množství polemiky a dokonce i oficiální prohlášení z Rhapsody říká, že by nebylo v souladu s novými předpisy. Nová politika vyžaduje, aby každá společnost, nabízející objednání služby nabízet stejnou službu, za stejnou cenu (nebo méně) přes Apple , Apple se skimming 30 procent z vrcholu. To také již umožňuje aplikace mají odkazy na externí stránky, kde lze nákup uskutečnit. Nyní, zprávy Wall Street Journal, antimonopolní donucovací orgány v USA mají předběžný pohled na nové uspořádání. Takže, co to znamená? No, tyto druhy před vyšetřování jsou docela běžné, takže to by mohlo znamenat vůbec nic. Nebo, mohlo by to vést k formální šetření v případě, že politika porušuje antimonopolní zákony. Když požádal o komentář k příběhu, nijak překvapivě, nikdo by na Apple, FTC, nebo ministerstvo spravedlnosti komentář. Budeme naše oči na tento jeden a dáme vám vědět, jestli se něco stane více vzrušující.

Americké ministerstvo spravedlnosti a Federální hledá do nové Apple předplatné politiky původně objevila na Engadget na Pá. 18 únor 2011 00:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat